2 Mart 2013 Cumartesi

Full House Take 2

Full HOUSE Take 2
(2012)


Full House 1 'i izeyenler bu Full House 2'nin çok da birincisi ile alakalı olmadığını göreceklerdir.Neye istinaden bu dizinin onun devamı olduğu düşünülmüş bilmiyorum.Herhalde yine geri alınmak istenen bir ev olduğu içindir.Birincisi ile çok da bağdaştıramasam da ben bu diziyi de sevdim kardeşim.İzlerken beni güldürdü mü,güldürdü.Eğlendirdi mi,eğlendirdi.Tamam o zaman olay bitmiştir. :P


Dizimizin konusuna gelirsek Lee Tae Ik (No Min Woo) ve  Won Kang Hwi (Park Ki Wong) Kore'de ve hatta bütün Asya'da ün yapmış bir grup olan "TAKE ONE" nın üyeleridir.Lee Tae Ik eskiden zengin olan bir ailenin oğludur. Küçük bir çocukken babası Full House adında bir ev yaptırmıştır.Ancak başlarından  geçen bazı talihsiz olaylar sonucunda hem evi hem babasını kaybetmiştir.Lee Tae Ik'in en büyük amacı bu evi geri alabilmektir. O yüzden şarkıcı olmuştur ve hırsla çalışmaktadır.Oldukça pintidir.Herşeyin hesabını yapar.Karakter olarak da tuhaf ve soğuk biridir.Herşeye alerjisi olan mızmızın tekidir..Ama ayni zamanda çok da iyi kalplidir.Diğer üye olan Kang Hwi ile eskiden çok iyi dost olsalar da eski sevgilisini elinden aldığını düşündüğü için artık onu düşmanı gibi görmekde,çok da haz etmemektedir.
Kang Hwi ise Lee Tae Ik'in tersine oldukça sempatik,neşeli ve sıcak kanlı bir karaktere sahiptir.Bu grubun hayranlarının çoğu onun fanıdır.
Bir gün stilistlik yapan Jan Man Ok (Hwang Jung Eum) ile tesadüfen Lee Tae Ik ve daha sonra Kang Hwi tanışırlar.Jan Man Ok hapkido ustası olan bir dedenin torunudur.Ve onunla birlikde hapkido ustası olarak kendi salonlarında çalışmaktadır.Ailesi o küçükken bir trafik kazasında ölmüş ve dedesi tarafından büyütülmüştür.Jan Man Ok'un hayalinde stilist olmak vardır ve bu doğrultuda da çalışmalar yapmak da ve bir alışveriş sitesi yönetmektedir.
Olaylar komik bir şekilde gelişir ve bu kızımız kendini birden Take One grubunun stilisti olarak bulur.Komedi de bundan sonra başlar.Grubumuzun iki üyeside Jan Man Ok'dan hoşlanacaklardır.Man Ok kimi seçecek ve Lee Tae Ik evi geri alabilmeyi başarabilecek midir? Bu soruların cevabını isterseniz ben söylemeyeyim siz buyrun şu linki http://www.koreanturk.com/kore-dizileri/full-house-2 tıklayarak izleyiverin. :)


Dizinin Künyesi


Adı : 풀하우스TAKE2 / Poolhawooseu Teikeu 2
Japonca Adı : フルハウスTAKE2 / Furuhausu Teiku 2
Alternatif İsimleri : Full House Take 2
Tür : Romantik, Komedi
Bölüm : 16
Kanal : SBS Plus
Yayın Dönemi : 2012 Ekim 22 ile ???
Yayın Günü : Pazartesi ile Perşembe 12:30
İlgili Yapımlar : Full House (KBS2, 2004)
Yapımcı Firma : Kim Jong Hak Productions & Digital Khan (디지털칸)
Yönetmen : Kim Jin Young (김진영), Nam Ki Hoon (남기훈)
Senarist : Park Young Sook


Dizinin Oyuncuları

 Lee Tae Ik (No Min Woo)


 Jan Man Ok (Hwang Jung Eum)


Won Kang Hwi (Park Ki Wong) 



Diziden Sahneler



 






Full House Take 2 Tanıtım Videosu



Full HOUSE Take 2 Ostlar

 PARK KI WOONG BABY WHY (FULL HOUSE TAKE 2 OST)




Ailee(에일리) _ Love Note(FULL HOUSE Take2 OST)




Hello Hello , Sad Touch and Touch Songs Full House Take 2 OST



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder