18 Şubat 2013 Pazartesi

Heartstrings/You've Fallen For Me


Heartstrings/You've Fallen For Me

(2011)


En sevdiğim dizilerden bir tanesi ...Bu diziyi izleyipte beğenmemek mümkün değil diye düşünüyorum.O kadar sıcak ve insanı kendine çeken bir özelliği var ki anlatamam..Tekrar tekrar izlenilesi bir dizi.Şimdi yazarken fark ettim de sanırım bir daha izleyeceğim:) Aslın da ahım şahım bir konusuda yok ama bu kadar yakışıklı çocuğun ve bu kadar tatlı  kızların olduğu bir dizinin yaratmış olduğu ruh halinden dolayı herkesin bu diziye ayılıp bayıldığını düşünmekteyim:P Zaten baş rollerindeki CN Blue üyesi Jung Yong Hwa , sesini de çok beğendiğim bir şarkıcı.Kendisini ilk You Are Beautiful dizisinde tanımış ve sevmiştim.Bu dizi sayesinde onu da  bol bol izleme imkanını buldum.Park Shin Hye zaten bir tane..Bu kız hangi dizide oynasa izlerim.Yüzü çok sevimli.




You've Fallen For Me'nin konusuna gelirsek kısaca  bir sanat akademisinin içinde bulunan gençlerin heycanlarını, acılarını ve göz yaşlarını anlatıyor.


Lee Shin üniversitede çağdaş müzik eğitimi almaktadır.Ayrıca “The Stupid” isimli grubun solisti ve gitaristidir. Yakışıklılığıyla kızlar arasında ün salmıştır ancak soğuk ve müzikden başka bir şeyle ilgilenmeyen birisidir.Kendisinden hoşlanan bütün kızlarla dalga geçmektedir.Ayni üniversitede dans öğretmenliği yapan Yoon Soo'dan hoşlanmakta ve onu etkileyebilmek için elinden geleni yapmaktadır.
Kyu Won ise geleneksel müzik alanında eğitim almakta ve özel bir geleneksel müzik çalgısı olan Gayegum çalmaktadır.Oldukça yetenekli ve sevimli bir kızdır.Bir gün Lee Shin ile bir iddaya girer ve iddayı kaybedince onun ayak işlerini yapmak zorunda kalır.Ona her sabah kahve getirmek ,eşyalarını taşımak bu işlerden sadece bir kaçıdır..
Bu iki gencin farklı tarzları ve kültürleri olsa da ve bu farklılık onları birbirine düşman yapsa da bu düşmanlık sonradan aşka dönüşecektir.



Dizinin Künyesi

Tür: Melodram, Romantik
Diğer Adı: Festival / 페스티벌 / 2011
Bölüm: 15
Yayınlandığı Kanal: MBC
Yayın Tarihi: 29 Haziran 2011 - 18 Ağustos 2011



Oyuncular

Jung Yong Hwa ...Lee Shin
Park Shin Hye .... Lee Kyu Won
Song Chang Ui .... Kim Suk Hyun
So Yi Hyun ... Jung Yoon Soo
Woo Ri ... Han Hee Joo
Kang Min Hyuk ... Yeo Joon Hee
Lee Hyun Jin ...Hyun Ki Young
Im Se Mi .... Cha Bo Woon 

 () Tanıtım Videosu


Diziden Sahneler

Kalpleri Hafta 10 Caption yarışması

En hassas olunan konu

Kalpleri bölüm 4

heartstring_library


Şarkı Kalpleri 




Dizinin OST'ları

1.Because I miss you-Jung Yong Hwa


2.Heartstrings-see my eyes (turkish sub.)


3.M Signal - I Don't Know (Heartstrings Ost)




4.Heartstrings OST: To Love Me (Park Shin Hye)



Ve puanım 10 üzerinden 8....


1 yorum:

  1. Bi de hyeon gi young gercek adini yazarsaniz çok memnun olurum

    YanıtlaSil