30 Mart 2013 Cumartesi

That Winter The Wind Blows



That Winter The Wind Blows
( 2013)



Dram ve aşk temalarını seviyorsanız bu diziyi de seveceğinize eminim. Jo In Sung'un daha önce hiç bir dizisini izlememiştim ama bayıldım adama çok güzel ağlıyor yahu:) Aaaa gülüşü de güzel haksızlık etmeyelim.Bir namca bu kadar mı çok ağlar bir dizi de...Çok da inandırıcı ağlıyor ,o ağladıkça yer yer benim de ağlayasım gelmedi değil hani. Song Hye Kyo'yu Full House 1 den anımsarsınız hemen.Çok tatlı kız ..

29 Mart 2013 Cuma

Lee Min Ho'nun Yeni Dizisi İçin Geri Sayım Başladı.




Lee Min Ho'nun Yeni Dizisi İçin Geri Sayım Başladı.





KOREANTÜRK DEN BOMBA HABER GELDİ:))

Lee Min Ho TV Ekranlarına Secret Garden’ın Yazarı ile Dönecek 

SBS’nin Faith adlı dizisinde Kralın karizmatik koruması rolünde olan Lee Min Ho, tv ekranlarına yazar Kim Eun Sook’un işbirliğiyle geri dönecek.

Lee Min Ho, Kim Eun Sook’un yeni dizisi The One Trying to Wear the Crown, Withstand the Weight –The Heirs’de rol alacak. Yazarlığını Kim Eun Sook’un yönetmenliğini ise Kang Shin Hyo’nun yaptığı dizi 20 bölüm olacak.

27 Mart 2013 Çarşamba

Hoddeok/ 호떡 /




Kore'de sokaklarda atıştırmalık olarak satılan,tatlı bir sokak yemeği :))Açıkçası ben bunu çok beğendim.En kısa zamanda da kendim de yapacağım.Lezzetli bir şeye benziyor.Bizim damak zevkimize uygun gibi.


21 Mart 2013 Perşembe

Suzy'nin Yeni Dizisinden Görüntüler (Guga Medical Book)

Suzy'nin Yeni Dizisinden Görüntüler

‘Guga Medical Book'



Kang Eun Kyung (Baker King, Kim Tak Goo) tarafından yazılan ve Shin Woo Chul (A Gentleman ’s Dignity, Secret Garden) tarafından yönetilen,başrolleri Lee Seung Gi ve Suzy 'nin paylaştığı diziden ilk görüntüler ...




14 Mart 2013 Perşembe

Prosecutor Princess





Prosecutor Princess

Bu aralar  adı skandallara karışan Park Shi Hoo'nun 2010 yılında oynadığı bu diziyi ben daha yeni izleme fırsatı buldum.Başka dizileri izlemekle o kadar meşguldüm ki fırsat bulamamışım izlemeye.Ama şu sıralar ne izlesem ne izlesem krizleri yaşadığım için eski dizleri tekrar gözden geçirirken bir korecan arkadşın da tavsiyesi ile bu diziye başladım. Vallaha  ben çok beğendim ,güzel diziymiş daha önceleri neden bakmamışım ki ben buna :) Park Shi Hoo skandalda adı geçen kıza onu mu yapmış bunu mu yapmış bilemem ama bu dizi de yine pek bi sevimli.Sadece saçları biraz tuhaf ama olsun.Gülüşü yeter dermişim.Başrollerin deki  Kim So Yeon 'u hiç tanımıyordum ilk defa tanışma şerefine nail oldum,sevimli bir kızcağızmış.Bu kızın başka oynadığı diziler varmı? Bilenler yazarsa sevinirim,merak ettim:)

5 Mart 2013 Salı

Park Shin Hye ve Yoo Seung Ho dan Beklenen Klip !



Park Shin Hye ve Yoo Seung Ho dan Beklenen Klip !

So Jib Sub in seslendirdiği yeni sarkinin video klibinde Park Shin Hye ve Yoo Seung Ho rol aldilar..Klibin devami da gelecekmis.Yoo Seung Ho,  So Jib Sub in gencligini canlandirmakta , Park Shin Hye ise Kim Tae Hee nin. Bence Park Shin Hye ve Yoo Seung Ho birbirlerine cok yakismislar . Keske bir dizide beraber rol alsalar. 

4 Mart 2013 Pazartesi

Park Si Hoo Davası




Park Si Hoo Davasında Uyuşturucu(ilaç) Kullanımı Araştırılıyor

Polisin Ulusal Adli Servisi tarafından değerlendirilmek üzere, Park Si Hoo'nun cinsel saldırı iddiasında olaya dahil herhangi bir ilaç olup olmadığını belirlemek için stajyer 'A' dan saç, kan ve idrar örnekleri aldığı bildirildi.

'A' ile ilgili kullanılan uyku ilaçlarının ya da olası uyuşturucuların kullanımı soruşturmanın gidişatını büyük ölçüde etkileyecek. Yapılan testlerin pozitif çıkması durumunda soruşturma için belirleyici bir faktör olacaktır ve Park Si Hoo aynı zamanda uyuşturucu için de yargılanacak.

3 Mart 2013 Pazar

Tetrafobi



Kore ile ilgili enteresan bir bilgi..


Koreliler 4 sayısını sevmezler-korkarlarmış.Buna Tetrafobi deniliyormuş.Dört kelimesi (四, pinyin: sì, jyutping: sei3), ölüm kelimesine (死, pinyin: sǐ, jyutping: sei2) güncel Çince'de oldukça benzemektedir. Benzer şekilde, Sino-Japonca ve Sino-Kore dilinde dört kelimesi için, shi (Japonca) ve sa (사, Korece), "ölüm"e benzer bir kelime kullanılmaktadır.

Kim Hyun Joong'un Yeni Dizisi Ertelemede !




Kim Hyun Joong'un Yeni Dizisi Ertelemede !
 " City Conquest"

Kim Hyun Joog'un yeni dizisi, aslında bu zamanlarda ekranlarda dönüyor olmalıydı. Fakat yayınlanacak kanal ile Yapımcı şirket arasında oluşan problem nedeniyle diziye yeni bir kanal arayışına girildi. Eğer kanal bulamazlarsa yurt dışına satılması planlanıyor.

2 Mart 2013 Cumartesi

Full House Take 2

Full HOUSE Take 2
(2012)


Full House 1 'i izeyenler bu Full House 2'nin çok da birincisi ile alakalı olmadığını göreceklerdir.Neye istinaden bu dizinin onun devamı olduğu düşünülmüş bilmiyorum.Herhalde yine geri alınmak istenen bir ev olduğu içindir.Birincisi ile çok da bağdaştıramasam da ben bu diziyi de sevdim kardeşim.İzlerken beni güldürdü mü,güldürdü.Eğlendirdi mi,eğlendirdi.Tamam o zaman olay bitmiştir. :P

1 Mart 2013 Cuma

Ma Boy

Ma Boy
(2012)


Kısacık,minicik hatta miniminnacık bir dizi Ma Boy.Sadece 3 bölümden oluşuyor .Bir çırpıda izleniyor.Tadı damaklarda kalıyor.Niye bunu 16 bölüme tamamlamamışlar diye insan sormadan da edemiyor:)
Bütün şu kız erkek kılığına girer klişelerini yıkan ve bir erkeği kız kılığına sokan komik mi komik bir dizi.Ama bir erkekde bu kadar mı güzel bir kız olur yahu:) Erkek halini görmesem kız olduğunu sanırdım.